RAC105 et porta Samantha i La Pegatina al Clotilde Fest 2022

RAC105 et porta Samantha i La Pegatina al Clotilde Fest 2022

Els Jardins del Palau Robert, al centre de Barcelona, acolliran, el 21 de juliol, els concerts de RAC105. Tindrem les actuacions de:

Samantha

L’artista de Beniarrés es va donar a conèixer en l’escena alternativa valenciana amb un grup de música anomenat Cactus. Després del seu pas per l’última edició d’OT, Samantha és una de les artistes amb més seguiment a xarxes socials i la seva projecció com a artista no para de créixer.

La Pegatina

Els de Montcada i Reixac continuen de plena actualitat després de 19 anys de carrera. Ja han passat per més de 30 països amb els seus ritmes positius i ballables. El seu desè disc, Hacia otra parte, està tenint molt bona acollida entre el seu públic de sempre i està obrint la porta a nous seguidors. 

Com en ocasions anteriors, el Clotilde Fest l’organitza la Direcció General de Difusió, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut / Carnet Jove.

Estigues atent a l’antena de RAC105 per saber com aconseguir una invitació.

El cartell del Clotilde Fest el completen Marcel i Júlia i Itaca Band (30 de juny), Julen, Manu Guix i Dj Bulma Beat (7 de juliol) i Sara Roy i Buhos (14 de juliol).

RAC105 et porta Samantha i La Pegatina al Clotilde Fest 2022

Notícia

10 Maig 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant