RAC105 i RAC1 ja som a Radioplayer

Es tracta d’una aplicació gratuïta, que agrupa més de 4.000 emissores de tot el món, que ofereix alta qualitat de so i no requereix registre

Les emissores del Grup Godó, RAC105 i RAC1, també es poden escoltar al principal agregador d’emissores de ràdio de l’estat, Radioplayer. Així es potencia una via més per tal d’ampliar la seva oferta d’opcions per arribar al major nombre d’oients digitals possible. A la vegada, continua millorant la seva adaptació als nous hàbits de consum radiofònic.

Radioplayer està present a onze països de tot el món, des del Regne Unit i Alemanya fins al Canadà, i agrupa en total més de 4.000 emissores de ràdio tant públiques com privades.

Per trobar RAC1 i RAC105 a Radioplayer el primer que cal fer és descarregar-se l’app (si funcionem amb telèfon mòbil) o bé accedir-hi per PC via web. L’aplicació és gratuïta i la trobareu disponible tant en sistemes Android com iOS . A més, no cal registrar-s’hi. A partir d’aquí, només cal buscar RAC105 i RAC1 a la nova plataforma i, a partir d’aquí, Radioplayer us permetrà escoltar tant l’emissió en directe de les emissores com els principals podcasts.

A banda dels telèfons mòbils, tauletes i rellotges, Radioplayer també es pot escoltar mitjançant altaveus intel·ligents i en equips d’alta fidelitat. A més, s’integra en els cotxes i vehicles connectats. La llista completa és: Google Cast, Android Auto, Android Wear, Chromecast, Apple CarPlay, Apple AirPlay, Apple Watch, connexió Bluetooth, altaveus intel·ligents Alexa i equips d’alta fidelitat Sonos i Bose.

Notícia

20 Febrer 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant