“Queda’t així”, la nova cançó de Joan Dausà produïda per Alizz, productor de C.Tangana i Rosalía, entre d’altres

“Queda't així

Joan Dausà està vivint un dels moment més dolços de la seva carrera. Després de guanyar el premi RAC105 a millor directe, aquest dijous a la mitjanit publica “Queda’t així”, una sorprenent cançó estiuenca produïda pel guardonat productor Alizzz.

Duasà ho fa després d’haver publicat Ho Tenim Tot, un dels discos més destacats d’aquesta temporada, que l’ha dut a guanyar diversos premis, i que ha omplert de gom a gom la majoria de concerts que ha realitzat.

Darrere del nom artístic d’Alizzz s’amaga el productor, compositor, DJ i músic català Cristian Quirante Catalán. Al llarg de la seva carrera ha composat i produït cançons per artistes com C. Tangana, Rosalía, Becky G, Lola Índigo o Aitana, ha guanyat un Grammy Latino a Millor enginyer pel disc El madrileño de C Tangana i l’any passat va publicar el seu primer disc en solitari, Tiene que haber algo más.

Vols anar a la festa de presentació que es farà aquest dijous, 26 de maig, a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm? Participa al concurs que tenim activat al nostre instagram.

“Queda't així

Notícia

23 Maig 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant