Pla perfecte per al cap de setmana: “Yo me quedo en casa festival”

Alfred Garcia, Nil Moliner, Suu o Carlos Sadness, entre els artistes confirmats

Arran de les recomanacions de les autoritats de quedar-se a casa per contenir el nou coronavirus, ha sortit “Yo me quedo en casa festival.

View this post on Instagram

Y estos son los artistas que van a participar en #YoMeQuedoEnCasaFestival, estáis preparados? Cada live será en el perfil de Instagram propio de cada artista: @ainoabuitrago @alfredgarcia @amberfiggueroa @andressuarezoficial @arde_bogota @carlossadness @danifdezmusic @despistaos @davidoteromusic @davidrees @demarco_flamenco @desvariados @oficialdiananavarro @dvicio @emlan @funambulista @funzo.y.babyloud @georginamusica @soygomz @ismaromeroficial @jacobmeymusic @kuvemusic @_lucascolman @manelnmusic @mariaartes @makioficial @mariapelaemusica @martasotooficial @marwanoficial @soymolinamolina @mrkilombo @muerdomusica @nilmoliner @pmorenomusic @paulalone_ @soyrayden @roimendez @jorgemarazu @rozalenmusic @shinova_rock @siennamusica @sofiaellar @suu_music @tuotrabonita @vegaoficial @veintiunomusic @yareaguillen @yolysaafi

A post shared by #YoMeQuedoEnCasaFestival (@yomequedoencasafestival) on

Es tracta del primer festival de música que es fa íntegrament per Instagram i que tindrà lloc del 13 al 15 de març. Totes les actuacions es podran viure en directe des dels perfils oficials dels artistes.

El festival comença avui divendres, amb Desvariados a les 16 h i podrem veure, entre d’altres,  Roi Méndez & Jorge Marazu a les 22 h o Dani Marco de Despistaos a les 23 h.

Dissabte hi haurà les actuacions, entre d’altres, d’Alfred García a les 22.30 h, Nil Moliner a les 20.30 h o Carlos Sandes a les 23.30 h.

Diumenge podrem veure, entre d’altres, Suu a les 16.30 h;  Rayden a les 19.30 h o David Otero, que finalitzarà el festival a les 21.30 h.

Notícia

13 Març 2020

ALTRES NOTÍCIES
5 himnes sobre l’amistat
Notícia 2 Abr 2020

5 himnes sobre l’amistat

Una de les coses que més trobem a faltar aquests dies de confinament són les relacions socials, els dinars familiars, els vermuts amb els amics,...

Estàs escoltant