Oques Grasses, Stay Homas, Amaral, La Casa Azul i Aitana, entre d’altres, al festival Sons del Món de la Ciutadella de Roses

Oques Grasses, Stay Homas, Amaral, La Casa Azul i Aitana, entre d’altres, al festival Sons del Món de la Ciutadella de Roses

El festival Sons del Món presenta la 14a edició, que es farà del 23 de juliol al 7 d’agost a la Ciutadella de Roses, un indret del tot privilegiat. El cartell inclou tant artistes del moment com grans grups que ja tenen una llarga trajectòria.

+ info i venda d’entrades aquí

Stay Homas

El grup format per Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet durant el confinament ha aconseguit arribar a tot el món gràcies a les xarxes socials. Després de publicar el seu primer àlbum, Agua, continuen produint grans cançons que segur que faran sonar el 23 de juliol a la Ciutadella de Roses.

La Casa Azul

Guille Milkyway amb La Casa Azul aconsegueix que qualsevol persona es mogui amb la seva música d’estils com l’europop, el bubblegum i el sunshine pop. Els podràs veure el 24 de juliol a Roses.

Oques Grasses

Els d’Osona estan imparables. Després de publicar Fans del sol, tornen amb un nou disc sota el braç, que presentaran el 25 de juliol al Sons del Món.

Rosario

Rosario Flores no necessita presentació: un grapat d’anys de carrera amb un repertori espectacular a l’esquena l’avalen. A més, ha estat guanyadora, entre altres premis, d’un Grammy Llatí. Rosario és sinònim de qualitat i talent, i serà una autèntica experiència sensorial poder veure la seva actuació el dia 30 de juliol en un indret tan especial.

God Save the Queen

Els argentins God Save the Queen s’han guanyat la qualificació de millor banda d’homenatge de Queen de tot el món. Prometen un concert amb energia desbordant i grans moments que no et pots perdre el 31 de juliol.

Nil Moliner

El de Sant Feliu de Llobregat no para de fer cançons espectaculars. El seu últim tema, Libertad, està sonant amb molta força a RAC105 i sembla que encara guarda cançons sota la màniga que ens anirà ensenyant els mesos vinents. L’1 d’agost serà un bon moment per escoltar-les en directe.

Fangoria

El grup espanyol de música electrònica format per Alaska i Nacho Canut l’any 1989 passaran per Roses amb ganes de regalar una bona estona als assistents. Serà el 5 d’agost.

Amaral

Eva Amaral i Juan Aguirre fan grans èxits des de l’any 1992 i sembla que tenen corda per temps. La banda de Saragossa passa pel Sons del Món en un format íntim en què s’espera que interpretin algunes de les cançons que han marcat diferents generacions i també presentin alguna novetat. Toquen el dia 6 d’agost.

Aitana

Després de passar per Operación Triunfo, la de Sant Climent de Llobregat, de només 21 anys, ha cultivat una gran carrera que ja inclou col·laboracions amb artistes de talla internacional com Morat i Katy Perry. El 7 d’agost promet un concert espectacular a Roses.

Oques Grasses, Stay Homas, Amaral, La Casa Azul i Aitana, entre d’altres, al festival Sons del Món de la Ciutadella de Roses

Notícia

29 Abril 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant