Oques Grasses presenten ‘Bye bye’, el primer senzill del seu nou disc

Oques Grasses presenten ‘Bye bye’, el primer senzill del seu nou disc

Oques Grasses s’han convertit en un dels grups més importants de casa nostra. Amb el seu disc Fans del sol ens van regalar grans moments i ara tornen amb un nou senzill que es diu Bye bye.

Es tracta del primer avançament del cinquè disc dels osonencs, que veurà la llum a finals de maig. És una cançó que parla de la lluita entre l’amor i els diners amb un ritme trepidant que fa que no et puguis estar quiet. Hi podem sentir frases com “Ens va faltar el valor, però ens sobren els motius per fer-li cas al cor”. 

El videoclip l’ha dirigit el realitzador Pere Sala, amb la idea original del raper Mi Amargo i Oques Grasses. És una història de novel·la negra a l’altura d’Agatha Christie.

Fa uns dies van compartir unes fotografies on se’ls podia veure caracteritzats pel videoclip.

Bye bye arriba després de l’èxit del seu últim disc, Fans del sol, publicat l’any 2019, que s’ha convertit en el disc en català més escoltat de la història contemporània i en el quinzè disc més escoltat a l’estat espanyol durant el 2019. Però això no és tot; la cançó In the night, d’aquest disc, va ser la més reproduïda a les ràdios catalanes i, a més, fa unes setmanes el grup va rebre un disc d’or per les més de 20.000 còpies que ha venut de l’àlbum.

Oques Grasses presenten ‘Bye bye’, el primer senzill del seu nou disc

Notícia

30 Abril 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant