One Direction celebra el seu desè aniversari publicant contingut exclusiu

Ja han passat 10 anys des que els britànics One Direction es formessin com a banda,  arran de la participació dels membres al talent show The X Factor. Quatre anys després de la seva dissolució, i per celebrar aquest desè aniversari, el grup ha editat 4 EP’s amb contingut inèdit que ha revolucionat els seus seguidors i que porten per nom Acoustic, Live, Rarities i Remixes.

Aquest nou material, que ja està disponible a Spotify, està format per cançons que el grup va interpretar en el seu dia, però en versions que mai s’havien escoltat, incloent temes en directe i en acústic. Entre el nou material també trobem remescles, rareses i cançons interactives, que animen els seus seguidors a fer les seves pròpies versions a casa.

Sens dubte, un regal pels seguidors de la banda, que des de la separació del grup el 2016 no han pogut gaudir de nou contingut. A part de la publicació dels quatre EP’s, s’estrenarà un documental amb imatges inèdites de la banda, així com una pàgina web dedicada a mostrar la història del grup, des de les seves primeres audicions, fins a les gires més destacades i altres moments importants en la història del grup.

Notícia

23 Juliol 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant