Nou tràiler de ‘Viuda negra’, la nova pel·lícula de Marvel

S’estrena el 30 d’abril

Avui s’ha estrenat el nou tràiler de la nova pel·lícula de Marvel, ‘Viuda negra’, amb Scarlett Johansson com a protagonista.

En aquesta nova entrega, Natasha Romanoff o el que és el mateix, la viuda negra, s’haurà d’enfrontar a una perillosa conspiració relacionada amb el seu passat. Això farà que coneguem conflictes personals que arrossega de molt abans de convertir-se en ‘Vengadora’.

La doble agent Natasha Romanoff va ser presentada a la pel·lícula d’Iron Man 2 i a les següents pel·lícules de la saga s’han sabut molt poques coses del seu passat. Aquesta nova entrega de Marvel vol ser una oportunitat per conèixer més a fons el passat de la viuda negra.

Scarlett Johansson agafa el paper protagonista interpretant Natasha Romanoff / Viuda negra, Florence Pugh interpretarà Yelena, David Harbour, Alexei / ‘El guardian Rojo’ i Rachel Weisz, Melina.

És una pel·lícula dirigida per Cate Shortlan i produïda per Kevin Feige. Es tracta de la primera pel·lícula de la quarta fase de l’Univers Cinematogràfic de Marvel.

 

Notícia

9 Març 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant