‘Nobody’s love’, la nova i polèmica cançó dels Maroon 5 en què demanen la legalització de la marihuana

Després de l’èxit de Memories, els Maroon 5 tornen a la càrrega amb una nova producció que porta per nom Nobody’s love.

Es tracta d’una cançó molt pop i molt elegant, que parla d’un desamor. Fins aquí tot normal; però, al videoclip que l’acompanya, es veu Adam Levine, líder de la banda, assegut al jardí de casa seva fent una cigarreta de marihuana.

Tot el videoclip ha estat gravat amb un iPhone, ja que per culpa de la pandèmia no s’ha pogut fer una gran producció. El vídeo acaba amb el mateix Levine fumant la cigarreta i amb una fosa en negre on apareix un missatge de la Unió Estatunidenca per les Llibertats Civils (ACLU) que diu el següent:

És l’hora de posar fi a la guerra contra la marihuana. L’aplicació agressiva de les lleis de possessió de marihuana atrapa innecessàriament milers de persones al sistema de justícia penal i fa desaprofitar milers de milions de dòlars als contribuents. A més, es porta a terme amb un prejudici racial espectacular. Encara que la policia s’ho ha agafat com una prioritat, la guerra contra la marihuana no ha aconseguit la reducció de l’ús ni la disponibilitat i tots els recursos destinats es podrien haver invertit a millorar les nostres comunitats”. 

Notícia

27 Juliol 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant