No et perdis l’especial ‘Matina, Codina!’ al Poliorama

No et perdis l’especial 'Matina, Codina!' al Poliorama

Dijous, 17 de març, a les 17.30 h, l’equip del Matina, Codina!, capitanejat per Ernest Codina, celebrarà la tornada de l’espectacle Forever young al Teatre Poliorama.

Un musical de comèdia dirigit pel Tricicle. Si t’agraden els matins amb el Matina, Codina!, no et pots perdre aquest xou de tarda amb la participació dels actors i les actrius del musical, cançons en directe i molt d’humor.

I, a més, els 200 primers d’arribar-hi podreu veure la funció aquella mateixa nit.  La banda sonora de la vida de qualsevol amb els hits del pop i el rock de sempre per riure com mai. No woman no cry, Roxanne, My generation, Imagine

El Matina, Codina! t’espera dijous, 17 de març, al Poliorama. Obrim portes a les 17 h. El primer que arriba, el primer que seu.

Set actors joves s’interpreten a ells mateixos, o a allò que seran d’aquí a 40 anys, quan estiguin vivint en una residència per a artistes retirats que no es resignen a ser senzillament vells.

Un espectacle tendre, sense arribar a ser cursi, divertit sense caure en el mal gust, intel·ligent però per a públics de qualsevol edat. Una comèdia on es canten (molt bé) cançons que formen part del nostre ADN. Aires nous en el món del musical convencional. Un alè d’esperança. Un cant a viure cada dia.

No et perdis l’especial 'Matina, Codina!' al Poliorama

Matina Codina

9 Març 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant