Nil Moliner fa un directe amb unes fans i, de sobte, puja el veí

Nil Moliner fa un directe amb unes fans i, de sobte, puja el veí

Les xarxes socials ens permeten estar en contacte amb molta gent, fins i tot amb els nostres cantants preferits. Nil Moliner fa molts directes a Instagram cantant i parlant amb els seus fans. Aquest cap de setmana n’estava fent un quan va demanar si algú volia entrar al directe per parlar amb ell i unes noies s’hi van connectar.

Durant la conversa, van explicar que volien obrir una ampolla de vi, però no tenien obridor, ho van intentar de totes les maneres possibles, fins i tot picant a terra. Res va funcionar, però el xivarri que van organitzar va fer que el veí de sota pugés per demanar què estava passant. La reacció inicial ha estat de vergonya, però Moliner els ha proposat que podien demanar al veí si tenia un obridor.

La cosa ha anat així:

L’artista és molt actiu a les xarxes socials, sempre penja molt contingut on se’l pot veure en el seu dia a dia o cantant. Fa pocs dies va publicar una versió de la cançó Que tinguem sort, de Lluís Llach, que va tenir una gran repercussió.

Fins i tot el mateix Llach va dir al seu compte de Twitter que li havia agradat.

Fa uns mesos el de Sant Feliu de Llobregat va publicar el seu segon treball, Un secreto al que gritar, amb 11 cançons que inclouen els èxits Libertad, Me quedo i Som ocells.

Nil Moliner fa un directe amb unes fans i, de sobte, puja el veí

Notícia

10 Gener 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant