Neix Start 105, una iniciativa d’Estrella Damm i RAC105 per donar protagonisme a grups emergents

Neix Start 105, una iniciativa d’Estrella Damm i RAC105 per donar protagonisme a grups emergents

A RAC105 sempre hem estat compromesos amb la música feta a casa nostra i per aquest motiu, amb Estrella Damm, engeguem una nova iniciativa anomenada Start 105.

Si vols venir a la primera edició de Start 105 clica aquí!

El panorama musical català està gestant una nova fornada d’artistes cridats a triomfar i RAC105 et convida a veure’ls néixer.

El 25 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm vine a prémer l’start de les carreres de:

David Ros

L’any 2008, quan tenia 16 anys, el cantant de Badalona va ser un dels participants d’Operación triunfo. Més endavant, l’any 2012, després de crear dues bandes de rock a Barcelona, va tornar a la TV per concursar a La voz.

L’any 2020 va publicar el seu primer disc en solitari, titulat Ara, però no el va poder presentar a causa de la pandèmia, i fa unes setmanes publicava el segon, Estimant salvatge, un treball que consta de deu cançons que transmeten bon rotllo i emotivitat.

Es presenta a l’Start 105 per fer-nos ballar en un directe que serà una festa, intens i ple de ritme.

Clima

Clima és el projecte musical de quatre empordanesos que, després de quinze anys coincidint als escenaris, treuen a la llum el seu primer treball discogràfic.

Nascuts a l’Alt Empordà a finals del 2019, els Clima presentaran un disc que va del pop al rock, passant per diversos estils com el funk o el mestissatge, tot unit per l’electrònica. Les seves lletres parlen d’històries viscudes i somiades, així com de sensacions i sentiments compartits, que fan que el públic connecti ràpidament amb l’esperit enèrgic i alegre del grup.

Mosaic

Mosaic és un grup jove i emergent que està tenint una gran rebuda per part tant del públic com del sector musical.

El grup va néixer enmig de la pandèmia; de fet, la primera cançó, Ets tu, la fer el cantant del grup en solitari, que posteriorment va conèixer els altres dos membres del grup, que van decidir ajuntar-se amb ell per dur a terme el projecte que ens presentaran a Start 105.

Aquest novembre publicaran el seu primer disc del qual també coneixem Pel camí, un cant a la visibilització d’un trastorn que està present en el dia a dia de milers de persones i del qual és molt difícil escapar-se: l’ansietat.

Per fi, el 25 de novembre, tornarem a gaudir d’un concert a peu dret a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm amb una Estrella ben fresca a la sala de màquines de la fàbrica!

L’obertura de portes és a les 19 h i és imprescindible el certificat covid per accedir al local.

Neix Start 105, una iniciativa d’Estrella Damm i RAC105 per donar protagonisme a grups emergents

Notícia

15 Novembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant