‘Music’, la primera pel·lícula de Sia, s’estrena aquest divendres, 26 de febrer, enmig de polèmica

‘Music’, la primera pel·lícula de Sia, s’estrena aquest divendres, 26 de febrer, enmig de polèmica

La cantant Sia va anunciar fa uns mesos que estava treballant en la seva primera pel·lícula, Music, protagonitzada per Kate Hudson, Maddie Ziegler i Leslie Odom Jr., un film que s’estrena aquest divendres, 26 de febrer, a diferents plataformes.

Es tracta d’una pel·lícula musical i drama en què la Zu, interpretada per Kate Hudson, d’esperit lliure, allunyada de la seva família i que trafica amb drogues, es converteix en la persona encarregada de la Music, la seva germana autista, interpretada per Maddie Ziegler, després que la seva àvia mori. La Zu lluita amb aquesta nova responsabilitat, però rep ajuda d’un veí, encarnat per Leslie Odom Jr.

La pel·lícula inclou deu números musicals que formen part d’un nou disc que Sia ha publicat amb Warner Music. Les cançons les ha escrit la mateixa artista, i la coreografia ha anat a càrrec de la cantant Ryan Heffington.

Una pel·lícula envoltada de polèmica

Music arriba a l’estrena enmig de polèmica. Per una banda, fa pocs dies la van nominar a dos Globus d’Or a les categories de millor comèdia musical i millor actriu pel paper de Kate Hudson, però, per altra banda, ha estat molt criticada a les xarxes socials. De fet, les crítiques que ha rebut Sia han estat tan fortes que la cantant ha decidit abandonar Twitter.

Molts seguidors no han entès que la cantant hagi triat Maddie Ziegler, la ballarina que forma part d’un dels seus videoclips més celebrats, el de Chandelier, per fer el paper principal; li recriminen que no hagi apostat per una actriu que es trobi dins de l’espectre autista, ja que la trama de la pel·lícula explica la història d’una persona autista.

A més, fa pocs dies la dissenyadora britànica Hannah Marshall va fer una petició en línia perquè es cancel·lés la pel·lícula

“És extremadament ofensiu per a mi i altres persones amb autisme. Sia no ha mostrat ni una mica de remordiment per la seva imprecisa i dolorosa traïció a la comunitat”, va declarar Marshall.

Nina Skov Jensen ha fet una petició perquè se li retirin les nominacions als Globus d’Or que té més de 110.000 firmes. “Els Globus d’Or han de rescindir la nominació de la pel·lícula Music de Sia”, ha escrit.

Haurem d’esperar per veure si aquestes peticions prosperen.

‘Music’, la primera pel·lícula de Sia, s’estrena aquest divendres, 26 de febrer, enmig de polèmica

Notícia

22 Febrer 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant