Mor la gossa de Miley Cyrus i li fa una cançó que es torna viral

La cançó es diu ‘Mary Jane 5EVR’

Miley Cyrus ja ha deixat clar en moltes ocasions que és una enamorada dels seus gossos i que els tracta com a un més de la família. L’any 2014 va perdre Floyd i ja va compartir a través de les xarxes que estava destrossada, de fet, va fer diferents concerts amb la imatge del seu gos de fons i se la va poder veure molt afectada en diferents entrevistes, en què no es podia aguantar les llàgrimes quan parlava d’ell.

Ara ha mort Mary Jane, un pit bull que estava amb ella des del 2012 i ha decidit dedicar-li una cançó per dir-li adeu que s’ha convertit en viral.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Miley Cyrus (@mileycyrus)

Al text podem llegir: “Vaig escriure aquesta cançó a Malibú fa anys en un piano d’una casa que ja no existeix, sobre la meva gossa Mary Jane, que ara també ha marxat.” I afegeix “la música és la meva medicina. Aquesta cançó parla de la pèrdua i el dol. El que estic experimentant actualment després de la mort de Mary Jane.”

Miley Cyrus va perdre la casa de Malibú durant els incendis de Califòrnia de l’any 2018, i per aquest motiu diu que la casa on va escriure la cançó ja no existeix.

Acaba el text dient que “M. J. va ser una veritable reina. Portava la seva gràcia, dignitat i bondat com una corona. Mai no l’oblidarem i la trobaré a faltar per sempre. Coneixe-la és estimar-la. Ha estat un honor ser la seva mare i millor amiga.”

Al vídeo que acompanya la cançó podem veure fotos de moments amb la seva gossa i el tatuatge que l’artista porta de Mary Jane.

Fa poc que Miley Cyrus ha tornat al món de la música amb un disc titulat Plastic heart després d’uns quants anys amb molts problemes personals. Un disc amb tocs de disco i rock dels anys 80 que li està funcionant molt bé; de fet, ja fa setmanes que sona el seu single de presentació, Midnight sky, i la seva col·laboració amb Dua Lipa, Prisioner, a RAC105.

Notícia

12 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant