Miley Cyrus està treballant en un àlbum de versions de Metallica

També ha fet una versió del clàssic de The Cranberries

Miley Cyrus ha demostrat en diferents ocasions que li agrada la música Rock fent versions de les bandes més mítiques d’aquest gènere. En una entrevista a Interview Magazine amb Rick Owens, l’artista ha declarat que està treballant en un àlbum amb versions de Metallica.

Hem estat treballant en un àlbum de versions de Metallica. Tenim molta sort de poder continuar treballant en el que ens agrada durant tot això. Al principi, em semblava poc inspirador i ara estic totalment enganxada. T’has sentit alguna vegada de la mateixa manera?” Amb aquestes paraules l’artista ha confirmat el projecte.

No és la primera vegada que fa una versió d’un clàssic de la banda, de fet ha arribat a interpretar Nothing else matters en un dels seus concerts.

Fa pocs dies també ens sorprenia amb una versió de Zombie, el clàssic de The Cranberries de l’any 1993. En aquesta ocasió ho va fer per recaptar fons pel moviment #SaveOurStages, una iniciativa per salvar els locals de música afectats durant la pandèmia.

Notícia

20 Octubre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Entrevistem a La Pegatina
Notícia 2 Des 2020

Entrevistem a La Pegatina

L’Adrià Salas i en Rubén Sierra, dos dels components de La Pegatina, van visitar els estudis de RAC105 per parlar-nos del seu últim disc “Darle...

Estàs escoltant