Mick Jagger es beu una cervesa en un bar abans del concert i ningú el reconeix

Mick Jagger es beu una cervesa en un bar abans del concert i ningú el reconeix

Un dels problemes més grans de la fama és que es perd totalment l’anonimat. Hem sentit moltes vegades artistes queixar-se que no poden sortir de casa sense que els fans els aturin per fer-s’hi fotos i per demanar-los autògrafs, però sembla que Mick Jagger, el cantant dels Rolling Stones, ha pogut gaudir d’aquest preuat anonimat.

La banda estava a punt de fer un concert a Charlotte, Carolina del Nord, als Estats Units, quan Jagger va decidir anar a fer una cervesa en un bar a prop de l’estadi on actuaven.

El cantant, de 78 anys, va entrar al bar Thirsty Beaver Saloon, va demanar una cervesa i va sortir a fora a la terrassa a beure-se-la tranquil·lament. Al seu voltant hi havia molts clients, i probablement algun hores més tard assistiria al concert, però ningú el va reconèixer.

L’artista va compartir el moment a les xarxes socials, i la foto suma milers de m’agrada.

És la primera gira que la banda afronta sense el seu històric bateria Charlie Watts, que va morir el 24 d’agost. Molts fans els han recriminat que continuïn tocant sense Watts, però en les últimes hores Mick Jagger els ha respost. “Molta gent pensa que no hauríem de fer la gira, però el que sempre ha caracteritzat els Rolling Stones al llarg de la seva carrera ha estat la seva resiliència davant l’adversitat”.

Mick Jagger es beu una cervesa en un bar abans del concert i ningú el reconeix

Notícia

4 Octubre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant