Mariona Escoda anuncia concert presentació del seu disc de debut després de guanyar “Eufòria”

Mariona Escoda anuncia concert presentació del seu disc de debut després de guanyar

El concert, organitzat per The Project, tindrà lloc el dia 16 d'abrila la Sala Paral·lel 62 de Barcelona (antiga SALA BARTS).

Mariona Escoda s’ha convertit en tot un fenomen social i televisiu; és sens dubte, l’artista del moment. La cantant i compositora acaba d’anunciar el seu concert presentació.

Aconsegueix les teves entrades aquí: https://proticketing.com/theproject/ca_ES/entradas/evento/25846/session/1475685/select?viewCode=Vista_Principal

Després d’haver guanyat el talent show de TV3 “Eufòria“, sent l’única concursant que va arribar invicta a la final sense estar nominada cap gala gràcies al suport de les votacions del jurat i l’audiència, ara inicia la seva carrera musical de la mà de Música Global, amb qui publicarà el seu primer treball.

Amb la capacitat de commoure’ns i fer-nos transitar per estils ben diversos, la intèrpret vol explorar gèneres en la creació de les cançons en les quals està treballant: del pop-rock a balades, cançons més ballables, cançons d’autor, o fer-nos pujar les revolucions amb temes més “uptempo”.

La combinació entre vocació, passió, talent i dedicació, donen com a resultat una artista imparable que ha arribat per quedar-se i conquerir els escenaris amb la seva veu i la seva música.

Mariona Escoda anuncia concert presentació del seu disc de debut després de guanyar

Notícia

21 Juliol 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant