Mariah Carey trenca tots els records

El nom de la cantant nord-americana ja apareix al Guinness World Records gràcies a la seva exitosa nadala, que celebra 25 anys

L’artista estatunidenca Mariah Carey bat tres rècords mundials amb All I want for Christmas is you. El prestigiós llibre dels Guinness World Records ha inscrit la diva del pop després que la seva cançó s’hagi convertit en la nadala d’un solista que arriba més amunt a la llista de vendes Billboard.

Els tres records en qüestió són aquests: 

1) S’ha convertit en la nadala d’un solista que arriba més amunt a la llista de vendes Billboard.

2) És la cançó d’un artista femenina més difosa a Spotify en 24 hores, amb gairebé 11 milions de reproduccions.

3) És el rècord d’una nadala a la llista de vendes del Regne Unit durant 20 setmanes.

Fa poc hem pogut veure a la diva del pop a les pantalles. Carey és considerada una icona del Nadal i ara també s’ha convertit en la protagonista d’un anunci de patates fregides. I, per si algú en tenia dubtes, en la seva aparició a l’espot no hi falta una breu interpretació d’ All I want for Christmas is you.

Des de l’emissió d’aquest anunci, Carey és una mica més rica. En concret, es va embutxacar 12 milions de dòlars per un anunci que s’ha fet viral a les xarxes socials.

Tot i lèxit de la cantant, aquest any ho tindrà una miqueta més difícil per la irrupció de Leticia Sabater en el panorama nadalenc amb el seu tema, ‘Trínchame el pavo’, encara no l’has escoltat?

Notícia

27 Novembre 2019

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant