Manel, Dr. Prats, Dàmaris Gelabert, entre d’altres, a la 3a Marató per la Diversitat de “Suma Castellar”

Manel, Dr. Prats, Dàmaris Gelabert, entre d’altres, a la 3a Marató per la Diversitat de “Suma Castellar”

Grups de ressò com Dr. Prats, Suu, Manel, Clara Peya, Xiula o Dàmaris Gelabert, participaran els dies 26, 27, 28 i 29 de maig a la tercera Marató per la Diversitat a Castellar del Vallès. Durant aquests dies es realitzarà una taula rodona sobre la inclusió moderada per Monica Terribas, concerts dels grups participants, una fira d’entitats inclusives d’arreu de Catalunya, entre d’altres activitats dirigides per entitats locals.

La Marató l’organitza l’associació Suma Castellar que neix a Castellar del Vallès l’any 2019, per iniciativa de tot un poble que es mobilitza davant la necessitat de dotar de recursos inclusius als centres educatius, sensibilitzar la societat de la importància que tothom es mereix rebre el suport educatiu que necessita i fer-se ressò de l’actual situació del Decret d’Inclusió aprovat pel la Generalitat l’any 2017, i que encara no ha tingut repercussió als centres educatius, doncs els recursos no arriben als centres. Aquest és el pilar i el motor de les mobilitzacions.

Sota aquest paraigua la Marató d’enguany té tres vessants importants que responen als objectius de l’associació:

Per una banda la part musical, que ha de servir per aconseguir fons. En aquest sentit divendres 27 de maig comptem amb Suu i Dr Prats amb Roger Padrós com a teloner. Dissabte 28 de maig al matí tocarà Xiula i al vespre Clara Peya i Manel amb el grup Un aplauso para mí com a teloners.

Finalment diumenge 29 de maig al matí serà el torn de Dàmaris Gelabert.

Per altra banda la part més reivindicativa, amb una Fira d’Entitats Inclusives d’arreu de Catalunya que es durà a terme dissabte 28. Serà un punt de trobada i l’inici d’una campanya conjunta de totes elles vers l’acompliment d’un Decret aprovat però irreal al centres educatius.

També el dijous 26 de maig hi haurà una taula rodona moderada per Monica Terribas en la qual es debatrà sobre la inclusió per tal de sensibilitzar la població de la situació actual. Estarà amenitzada de l’actuació de la coral “Pas a Pas”.

Finalment quedarà tot acompanyat de diverses activitats universals que realitzaran entitats culturals i esportives del poble.

Tot aquest festival serà amb disseny universal; pensat perquè totes les persones siguin com siguin el puguin gaudir.

Manel, Dr. Prats, Dàmaris Gelabert, entre d’altres, a la 3a Marató per la Diversitat de “Suma Castellar”

Notícia

19 Maig 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant