Madonna aixeca una polèmica a les xarxes compartint una teoria sobre el coronavirus

La publicació ja s'ha eliminat

Madonna ha generat una gran polèmica a les xarxes socials compartint una teoria sobre el coronavirus que no ha estat ben rebuda pels usuaris que l’han denunciat de manera massiva fent que la publicació hagi estat eliminada, tant de Twitter com d’Instagram.

A la publicació  es podia veure un vídeo de l’America’s Frontline Doctors parlant en un acte del Tea Party Patriots Action, una formació política de dretes d’estats units, en el que recolzaven l’ús de l’hidroxicloroquina com a cura i mesura preventiva contra el coronavirus. Es tracta d’un vídeo que també havia compartit Donald Trump.

A la publicació Madonna ha escrit: “La veritat ens farà lliures. Però algunes persones no volen escoltar la veritat. Especialment aquells que estan al poder i prefereixen guanyar diners amb la llarga cerca de la vacuna. La qual ha sigut provada i ja està disponible fa mesos. Ells prefereixen que la por agafi el control i permetre que els rics es facin més rics i els pobres i malalts es posin encara més malalts.”

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha advertit que el malt us de la hidroxicloroquina pot tenir efectes secundaris i fins i tot causar la mort. A més asseguren que no és efectiva per combatre el coronavirus.

 

Notícia

29 Juliol 2020

ALTRES NOTÍCIES
Entrevistem a La Pegatina
Notícia 2 Des 2020

Entrevistem a La Pegatina

L’Adrià Salas i en Rubén Sierra, dos dels components de La Pegatina, van visitar els estudis de RAC105 per parlar-nos del seu últim disc “Darle...

Estàs escoltant