Lo Pau de Ponts publica el videoclip d’‘Avui toca’

Lo Pau de Ponts publica el videoclip d’‘Avui toca’

Coincidint amb l’obertura de l’oci nocturn i de l’aixecament de bona part de les restriccions de la cultura, Lo Pau de Ponts ha presentat el videoclip de la cançó Avui toca.

Per aquest videoclip, el cantant de Ponts ha tingut la col·laboració del raper de Sabadell Nel·lo C, que també interpreta alguns fragments de la cançó, i de Guillem Estadella, que n’és el protagonista.

Lo Pau de Ponts ja s’ha convertit en tot un referent de la música popular de casa nostra amb els seus espectacles a les festes majors del país. Fa uns mesos va publicar el seu primer disc, titulat Ojo que hai arribat!

Aquest disc inclou deu cançons amb diferents temàtiques, però sempre amb el sentit de l’humor que caracteritza el cantant pontsicà. El single del disc es diu Festa major i ve acompanyat d’un videoclip en què podem veure Lo Pau de Ponts a la plaça del Blat del seu poble amb tots els veïns i les entitats: els diables, la colla gegantera, etc.

Ojo que hai arribat! ja està disponible tant en format CD com també a totes les plataformes digitals. Entre aquestes deu cançons, ja hem pogut escoltar els avançaments Del poble a la capital, Escalivada i Sigues tu, amb Miquel Montoro.

Lo Pau de Ponts publica el videoclip d’‘Avui toca’

El matí de RAC105

14 Octubre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant