Les Spice Girls preparen el seu retorn per celebrar els 25 anys de la creació del grup

A finals dels anys 90 les Spice Girls es van convertir en el grup femení amb més vendes de la història, però Geri, Mel B, Mel C, Emma i Victoria es van separar el 2001, tot i que mai s’ha emès un comunicat oficial de la dissolució del grup.

Fa un any es van tornar a ajuntar per fer una gira internacional, però va ser una mica descafeïnada, ja que una de les components més importants del grup, Victoria Beckham, no va voler participar-hi. Com ha declarat ella mateixa en diverses ocasions, la seva vida com a estrella del pop ja ha passat. Però els rumors d’una possible col·laboració entre les cinc components han tornat amb força arran d’unes declaracions de Mel C a la revista You.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Spice Girls (@spicegirls)

El 2021 farà 25 anys que es va presentar la banda al món amb la cançó Wannabe i, segons ha declarat Mel C, preparen una celebració: “Tenim un grup de WhatsApp i hem estat parlant, però encara no puc anunciar res sobre el tema”.

I ha afegit: “Tornar no només és ajuntar-nos totes cinc, que és genial, també és tornar a sentir aquelles emocions que teníem quan estàvem juntes”.

La britànica Melanie C, coneguda en el seu dia per ser l’Spice Girl esportista, ha tornat al món de la música aquest 2020 amb un disc que es va publicar el 2 d’octubre. Un àlbum que presentarà a Barcelona el maig de 2021 en el marc de la seva gira europea. Potser s’hi uneixen les excompanyes…

Notícia

1 Desembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant