Les millors actuacions dels Grammy 2020

Ariana Grande, Billie Eilish, Jonas Brothers o Rosalía van protagonitzar alguns dels millors moments de la nit

Ahir es van celebrar a Los Angles la 62a gala dels Premis Grammy, els més importants en el món de la música. Després de saber quins han estat els guanyadors, és el moment de repassar les millors actuacions.

Alicia Keys, a més de presentar tota la gala, també va protagonitzat una gran actuació cantant el seu nou tema, Underdog.

Una emocionada Demi Lovato va cantar Anyone només acompanyada d’un piano.

Rosalía, la primera catalana que aconsegueix un Grammy, va interpretat la cançó que va llançar la setmana passada, Juro que, i Malamente.

Billie Eilish, la gran guanyadora de la nit, va interpretar la cançó When the party’s over.

Ariana Grande va captivat el públic cantant Imagine, My favorite things i Thank U, next. Canviant-se de vestuari en directe dalt de l’escenari.

Els Jonas Brothers, un dels retorns més celebrats del 2019, van interpretar Five more minuts i la seva nova producció, What a man gotta do.

Camila Cabello emovionant el publica amb la interpretació de First Man.

Lizzo, tot i ser la més nominada, no va ser la més guardonada. Però ens va oferir una gran actuació amb Cuz I love you o Truth hurts.

Podríem dir que va ser una gala que ha complert les expectatives del gran públic.

Notícia

28 Gener 2020

ALTRES NOTÍCIES
RAC105 i RAC1 ja som a Radioplayer
Notícia 20 Feb 2020

RAC105 i RAC1 ja som a Radioplayer

Les emissores del Grup Godó, RAC105 i RAC1, també es poden escoltar al principal agregador d’emissores de ràdio de l’estat, Radioplayer. Així es potencia una via...

Estàs escoltant