Les declaracions de la catifa vermella dels Premis RAC105

Les declaracions de la catifa vermella dels Premis RAC105

El 17 de maig es va celebrar a la sala Apolo de Barcelona, la segona edició dels Premis RAC105. Abans de començar la gala molts artistes i convidats van passar per la catifa vermella, i allà els esperava Laura Grau amb el seu micròfon per fer-los una petita entrevista.

Suu va ser una de les primeres artistes que va passar per la catifa vermella i ens va explicar, entre altres coses, que li agradaria fer una col·laboració amb Joan Dausà. 

Els Sopa de Cabra van rebre el premi honorífic i van parlar-nos de la celebració dels 30 anys del seu àlbum Ben endins. També ens van dir que estan preparant “alguna cosa amb algun dels Oques”.

Rigoberta Badini va rebre el premi a millor cançó per Ay, mamá. A la pregunta de què passaria després d’aquesta cançó, Bandini va dir que venien dues cançons més abans de l’estiu.

Noemí Galera és una dels membres del jurat i va explicar que amb tots els membres d’aquest jurat dels Premis RAC105 van estar molt d’acord amb tot.

Oques Grasses van recollir el premi a millor videoclip i millor àlbum. Diuen que els premis els deixen on graven els discos perquè els veuen i així pensen que ho fan superbé.  Diuen que els hi agradaria col·laborar amb Joan Dausà o amb Lax’n’Busto.

Els Catarres van ser un dels grups que van actuar a la gala. A la pregunta amb qui voldrien col·laborar diuen que els hi agradaria fer-ho amb tots.

Joan Dausà, guanyador del premi a millor directe, va parlar del seu salt i ens va dir amb qui li agradaria col·laborar.

Habla de mí en presente van ser els guanyadors del premi a grup revelació.

Per últim, Julieta va parlar, entre altres coses, de l’autotune.

Les declaracions de la catifa vermella dels Premis RAC105

Notícia

24 Maig 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant