Les cantants més riques del món, segons ‘Forbes’

La revista Forbes publica diferents llistes al llarg de l’any, i una és la de les 100 dones emprenedores, executives i artistes més riques. En la llista d’aquest any hi trobem incorporacions noves respecte a la de l’any passat.

La primera cantant nova que hi trobem és Rihanna, al número 33, amb un patrimoni net de 600 milions de dòlars. No tots els beneficis els obté amb la música, però; segons Forbes, la seva línia de llenceria Savage x Fenty ha obtingut 50 milions de dòlars, i la seva fundació  per lluitar contra el coronavirus, Clara Lionel, que porta el nom de les seves àvies, ha recol·lectat més de 22 milions.

Per sota hi té altres cantants com Madonna, que a la llista apareix al número 40 amb 550 milions de dòlars; Céline Dion, al número 51 amb 455 milions de dòlars; Taylor Swift, amb 365 milions de dòlars i al número 62, i, més avall, Jennifer Lopez, que es queda al número 97 amb 150 milions de dòlars.

Si ens fixem en les primeres posicions, al número 3, amb cinc mil milions de dòlars hi ha Meg Whitman, directiva de l’empresa HP. Al número 2, amb cinc mil milions i mig de dòlars, hi ha Judy Faulkner, CEO de l’empresa de salut americana Epic System.

I al número 1, amb un patrimoni de vuit mil milions de dòlars, hi trobem Diane Hendricks, dona del difunt Ken Hendricks, amb qui va convertir una empresa de subministrament de teules en una fortuna.

 

Notícia

14 Octubre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant