Les cançons més buscades de la història de Shazam

Les cançons més buscades de la història de Shazam

Shazam, l’aplicació per excel·lència a l’hora de buscar una cançó de la qual no es coneix el títol, ha publicat una llista amb les 100 cançons més cercades des que es va crear l’app.

Si ens fixem en el top 5 hi trobem grans cançons del panorama pop internacional. A la posició número 5 hi ha Major Lazer amb Lean on.

La formació creada per Diplo, Jillionaire i Walshy Fire va crear aquesta cançó com a primer senzill del tercer àlbum d’estudi, titulat Peace is the mission. Es va convertir en un èxit mundial, i va arribar a ser la cançó més escoltada d’aquell any a Spotify.

4- Avicii – ‘Wake me up’

El DJ suec Avicii la va publicar l’any 2013 amb la companyia d’Aloe Blacc, que hi va posar la veu. Es va convertir en un èxit rotund i va ser una de les primeres cançons a fusionar la música folk tradicional amb el dance i el house.

3- Passenger – ‘Let her go’

El cantautor anglès Passenger va treure aquesta cançó com a segon senzill del seu quart àlbum, titulat All the little lights l’any 2012. Va ser número 1 a diferents països, entre els quals destaquen Austràlia, Alemanya, Noruega i Luxemburg, i va arribar molt amunt a les llistes d’arreu del món.

2- Robin Schulz, Lilly Wood & The Prick – ‘Player in C’

L’any 2014 va ser un bon any per al DJ i productor alemany Robin Schulz. Amb la remescla d’aquesta cançó de Lilly Wood & The Prick va aconseguir posicionar-se als primers llocs de les llistes més importants del món.

1- Tones and I – ‘Dance monkey’

L’australiana Tones and I va fer aquesta cançó l’any 2019 com a cançó de presentació del seu EP de debut, titulat The kids are coming, i el tema es va convertir en el més escoltat d’aquell estiu. De fet, és la cançó més buscada a Shazam de tota la història de l’aplicació.

 

Les cançons més buscades de la història de Shazam

Notícia

17 Novembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant