L’emotiu homenatge d’Alicia Keys a Kobe Bryant als Grammy

Foto: Alicia Keys ha fet una dedicatòria a Kobe Bryant als Grammy. // Youtube

La cantant i presentadora de la gala ha dedicat una cançó 'a cappella' a l'estrella de l'NBA

Aquesta matinada s’ha fet a Los Angeles la gala dels premis Grammy, que ha presentat Alicia Keys. Billie Eilish ha fet història amb sis guardons i Rosalía ha guanyat el seu primer gramòfon amb l’àlbum El mal querer. Però més enllà de la música, el nom que ha marcat la gala ha estat el de Kobe Bryant, l’estrella de l’NBA que ha mort aquest diumenge, als 41 anys, en un accident d’helicòpter.

Justament, la gala s’ha fet a l’Staples Center de Los Angeles, l’estadi on el jugador va fer història amb el seu equip, els Lakers. La mestra de cerimònies, Alicia Keys, ha obert l’acte amb un discurs d’homenatge al jugador: “Estem sentint una tristesa immensa ara mateix perquè, fa unes hores, Los Angeles, els Estats Units i tot el món hem perdut un heroi. Som aquí, amb el cor trencat, a la casa que va construïr Kobe Bryant“.

 

 

La cantant, visiblement emocionada, també ha afegit: “Mai, ni en un milió d’anys, ens hauríem imaginat que hauríem de començar la gala d’aquesta manera”.

 

L’homenatge de Keys a Bryant, ‘a cappella’

 

Després del discurs d’homenatge, Alicia Keys, juntament amb la banda Boys II Men, li han dedicat a cappella la cançó It’s so hard to say goodbye to yesterday.

 

 

 Keys ha acabat el discurs amb un “T’estimem, Kobe”, i la retransmissió televisiva de la gala ha apuntat a les samarretes dels Lakers, a l’Staples Center, amb els números 8 i 24 de Kobe Bryant.

 

 

Foto: Alicia Keys ha fet una dedicatòria a Kobe Bryant als Grammy. // Youtube

Notícia

27 Gener 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant