Laura Pausini protagonitzarà la seva primera pel·lícula a Amazon

Laura Pausini protagonitzarà la seva primera pel·lícula a Amazon

La cantant italiana Laura Pausini ha anunciat a través de les seves xarxes socials que protagonitzarà la seva primera pel·lícula produïda per Amazon.

L’estrena està prevista pel 2022 i de moment ha transcendit que el film estarà basat en una idea original de la pròpia cantant que unirà la seva passió pel cinema amb la vocació musical a través de moments de la seva vida privada i professional inèdits.

La mateixa cantant ha declarat que “portava molt temps rebent ofertes per projectes cinematogràfics, però no trobava res que fos suficientment especial com per dedicar-li el meu temps i energia. No sentia la urgència per explicar la meva història i buscava un guió innovador.”

I ha afegit: “Em vaig adonar de que hi havia una història que mai havia explicat, que era important per mi i que ara volia compartir-la. Em fa feliç l’entusiasme amb el que han recolzat la meva idea artística.”

Pausini fa poc va rebre un Grammy, quatre Grammy Llatins i un Globus d’Or per la seva col·laboració com a compositora a la pel·lícula ‘La vida por delante’ dirigida per Diane Warren.

Laura Pausini protagonitzarà la seva primera pel·lícula a Amazon

Notícia

20 Juliol 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant