L’anunci d”E.T.’, que ha emocionat a tot el món

El famós extraterrestre torna a la Terra, es reuneix de nou amb el seu amic Elliott i coneix la seva família en un vídeo que ja s’ha fet viral

Aquest 2019 fa 37 anys que E.T., l’extraterrestre va arribar als cinemes. La història de l’entranyable extraterrestre que visita la Terra va captivar les audiències de tot el planeta. Ara una de les creacions més famoses de Steven Spielberg torna a les pantalles en una campanya de Nadal de la companyia de televisió Xfinity.

El vídeo s’ha fet viral a les xarxes i conté una història tendra i emotiva, en què l’E.T. es retroba amb el seu amic Elliott, que ja és pare de família.

La música de John Williams, la imatge de l’E.T. tornant a casa, les cares de sorpresa que posa l’extraterrestre quan descobreix els avenços tecnològics del segle XXI… L’anunci d’Xfinity té tots els ingredients per tocar la fibra als que eren petits la primera vegada que van veure E.T. als cinemes. 

Són quatre minuts de vídeo i de pura nostàlgia que, de ben segur, us farà venir ganes de recuperar l’obra mestra de Spielberg.

A l’anunci, hi apareixen picades d’ullet als moments més mítics de la pel·lícula: flors que reviuen quan l’extraterrestre és a la vora, els nens espantats quan el veuen o una passejada en bicicleta al davant de la lluna plena. Tot plegat, doncs, recorda molt el clàssic de Spielberg.

Notícia

2 Desembre 2019

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant