Lana del Rey anuncia disc publicant un polèmic comunicat sobre feminisme

Lana del Rey ha publicat a les xarxes socials un text a on informa que el seu nou disc es publicarà el 5 de setembre.

Aquesta notícia però, ha quedat eclipsada per la resta del missatge del comunicat. En ell, l’artista ha intentat defensar-se de les crítiques que s’han vessat sobre ella per “glamouritzar“ l’abús i les relacions destructives, en referència a algunes de les seves lletres. Però lluny de quedar-se només en una defensa, el text s’ha convertit en un atac directe a altres artistes que hi assenyala directament: Doja Cat, Ariana Grande, Camila Cabello, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj i Beyoncé.

Lana del Rey considera injust que aquestes artistes tinguin acceptació del públic i arribin a ser número 1 cantant sobre ser sexy, estar despullades, tenir sexe, ser infidels, etc. i que ella hagi de ser criticada per parlar a les seves cançons sobre les relacions destructives que ha tingut al llarg de la seva vida.

En les seves pròpies paraules, es defineix com “una persona glamourosa cantant sobre les realitats que estem identificant pel món com les predominants relacions emocionalment abusives”.

I afegeix que, dins el feminisme, hi ha un espai per tots aquells que pensen com ella. “Simplement he estat honesta i optimista sobre les relacions complicades que he tingut…Últimes notícies! Així és per a moltes dones” . També ha carregat contra la indústria musical per les males interpretacions que, segons ella, han fet de les seves lletres en els últims 10 anys.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Lana Del Rey (@lanadelrey) el

Notícia

21 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant