Lady Gaga publicarà divendres un nou tema amb Ariana Grande

Un dels esdeveniments musicals més esperats d’aquest any és, sens dubte, el retorn de Lady Gaga. Inicialment, Chromatica, el sisè disc d’estudi de la cantant, havia de publicar-se el 10 d’abril, però per l’emergència sanitària aquesta data es va ajornar fins el proper 29 de maig. Així doncs, d’aquí a tan sols dues setmanes podrem conéixer amb tots els detalls aquest nou àlbum, del qual l’artista ja va avançar fa uns dies la seva portada, així com les col·laboracions que hi trobarem.

Fins ara, només hem pogut sentir una cançó d’aquest nou treball, Stupid Love, el primer avançament que arribava a finals del mes de febrer. Però a partir d’aquest divendres, sabrem com sona altra de les cançons del disc, concretament, Rain on me, tema que comparteix amb Ariana Grande.
De moment, coneixem la portada d’aquest nou senzill, que compta amb una imatge molt cinematogràfica que les dues artistes han compartit a les seves respectives xarxes socials. Haurem d’esperar a divendres per saber-ne tots els detalls, tant de la cançó com del videoclip.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

#RAINONME WITH @ARIANAGRANDE ⛈ FRIDAY 5/22, MIDNIGHT ET WORLDWIDE

Una publicación compartida de Lady Gaga (@ladygaga) el

 

 

Notícia

18 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant