Lady Gaga presentarà el seu propi programa de ràdio

Lady Gaga està escalant les llistes internacionals amb el seu nou àlbum titulat ‘Chromatica’, una de les cançons amb més projecció és ‘Rain On Me’, una col·laboració amb Ariana Grande que està arrasant. Però sembla que a la diva del Pop no se li acaben les ganes de crear nous projectes.

‘Gaga Radio’, així és com es dirà el nou programa en format podcast de Lady Gaga que es podrà escoltar a partir de demà dia 7 i cada divendres durant aquest mes d’agost a través d’Apple Music.

Segons explica la mateixa Gaga, “Les últimes setmanes he estat pensant en diferents maneres d’ajudar a la comunitat global i això m’ha portat a pensar maneres en les que puc contribuir.” I afegeix, “Estic molt il·lusionada i emocionada de tenir aquest programa i aquesta oportunitat de fer una barreja musical increïble cada setmana”.

El primer episodi comptarà amb la col·laboració de ‘BloodPop’, un dels artífex del nou àlbum. Parlaran del procés de creació de ‘Rain on Me’ i les emocions i sentiments que l’artista va experimentar.

S’ha compartit aquest primer avançament, en el que es pot escoltar Lady Gaga parlant amb ‘BloodPop’.

“Chromatica per mi, era el portal que tu i jo vam obrir junts a l’estudi”(…)“Només mirava al cel i fumava i plorava. Els artistes a vegades perden els seus propis sentiments intentant interpretar els d’altres, al final vaig haver d’agafar-me un temps i entendre quins eren els meus sentiments.”

Notícia

6 Agost 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant