Lady Gaga presenta ‘Rain on me’, al costat d’Ariana Grande

Lady Gaga presenta 'Rain on me', al costat d'Ariana Grande

El divendres és dia de novetats i avui, sense dubte, la cançó protagonista és Rain on me, l’esperada col·laboració entre Lady Gaga i Ariana Grande. Les dues artistes han compartit l’estrena a les seves respectives xarxes socials i han posat de manifest la gran complicitat i amistat que existeix entre elles.

 

El tema de la cançó gira al voltant de relativitzar les coses quan sorgeixen els problemes, de saber encaixar els cops i de la necessitat de plorar les penes per superar les adversitats. Pel que fa al so, Rain on me és un tema molt ballable, produït per BloodPop, Tchami i BURNS, que recorda al dance dels anys 80 i 90, en la línia de Stupid Love, el senzill anterior.

Aquesta tarda, a les 19h, es podrà veure el videoclip del tema, que de ben segur serà sorprenent a jutjar per les imatges que s’han pogut veure aquests dies.

El disc al complet, Chromatica, sortirà a la venda divendres que ve (recordem que s’esperava a principis d’abril i per la pandèmia es va ajornar) i inclourà, a part d’aquesta col·laboració amb Ariana Grande, un tema amb Elton John.

 

Lady Gaga presenta 'Rain on me', al costat d'Ariana Grande

Notícia

22 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant