Lady Gaga i Ariana Grande, BTS i The Weeknd han estat els grans protagonistes d’uns MTV Video Music Awards 2020

Ha sigut una gala marcada pel covid-19

Aquest any els premis MTV VMAs han hagut de ser diferents per culpa del covid-19. Per començar, totes les actuacions han estat sense públic i la gala s’ha fet en cinc ubicacions diferents repartides per Nova York. Evidentment també s’han respectat totes les mesures de seguretat durant l’espectacle i durant les entrevistes als artistes, però això no ha pogut evitar que els premis hagin estat un autèntic èxit.

Lady Gaga s’emporta cinc de les deu nominacions

La gran protagonista de la nit ha estat Lady Gaga, que després del llançament del seu nou disc, Chromatica, ha ofert la seva primera actuació en directe, i no ho ha fet sola, ho ha fet acompanyada d’Ariana Grande per cantar la seva nova cançó conjunta, Rain on me.

Amb una estètica al més pur estil Mad Max la cantant ha aparegut en un escenari postapocalíptic amb una de les diferents mascaretes que li hem pogut veure durant la gala. L’actuació ha començat amb Enigma i l’ha seguit l’esperada Rain on me amb l’aparició d’Ariana Grande. Després Gaga s’ha enfilat en un altell on l’esperava un piano en forma de cervell per interpretar un fragment de Stupid love només a piano i veu, però la cançó ha acabat amb l’artista al mig de l’escenari envoltada dels seus ballarins oferint un gran espectacle.

Lady Gaga ha guanyat els premis de millor artista de l’any, millor cançó de l’any, millor col·laboració, premi MTV Tricorn i millor fotografia. 

Els sud-coreans BTS han guanyat quatre premis

BTS ja és el grup més important de tot Àsia, i sembla que a poc a poc va guanyant més adeptes a Europa i Amèrica. Fa pocs dies els coreans van treure la cançó Dynamite, que en només tres hores ja acumulava més de 30 milions de reproduccions a YouTube, i actualment ja en té més de 256 milions. Amb aquests números era d’esperar que fossin un dels protagonistes de la nit.

Han guanyat el premi a millor artista pop, millor artista K-pop, millor grup i millor coreografia.

The Weeknd ha guanyat dos premis amb ‘Blinding lights’

El segon protagonista de la nit ha estat The Weeknd. En plena pandèmia va decidir publicar el seu treball After hours, que s’ha convertit en un autèntic èxit. Per aquest motiu s’emporta el premi a millor vídeo de l’any i millor vídeo d’R&B per la seva cançó Blinding lights. El canadenc ha ofert una de les actuacions més celebrades de la nit.

L’actuació s’ha fet en un dels emplaçaments més espectaculars, per les vistes que ofereix de tota la ciutat de Nova York, a l’Edge, de Hudson Yards. Des de la terrassa de l’edifici, a més de 345 metres d’altura, hem pogut veure com The Weeknd ha representat en directe alguns dels moments del seu videoclip amb una càmera en mode de selfie. La resta de l’actuació l’ha gravat en gran part un helicòpter que tenia la panoràmica de tota la ciutat.

El retorn de Miley Cyrus als MTV VMAs

Miley Cyrus ja havia actuat a la gala dels VMAs fa uns anys, però semblava que havia aparcat la música després de passar per un moment personal complicat. Per aquest motiu, l’actuació de Cyrus era de les més esperades, ja que era la primera vegada en molt temps que actua en directe. Ha interpretat per primera vegada la seva nova cançó, Midnight sky, que formarà part del nou treball que està a punt de veure la llum.

Durant l’actuació hem pogut veure l’artista sobre una bola de miralls al més pur estil Wrecking ball, però això sí, amb un estil molt més sofisticat i adult.

Notícia

31 Agost 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant