‘La primera hora’ a Vall de Núria!

Tornen les esquiades a RAC105!

La primera esquiada de ‘La primera hora’ serà a Vall de Núria! Quim Morales, Xavi Pérez Esquerdo, Jordi Ramoneda i Laia Flórez trepitjaran la neu el divendres 31 de gener!

Ho tenen tot a punt perquè passeu un dia inoblidable al Pirineu de Girona.

Conviden 105 oients, i el premi inclou: dos forfets per a cada oient guanyador amb assegurança, el transport en autocar, cremallera fins a Vall de Núria i quatre hores de xou a càrrec de La primera hora, en directe des de l’Auditori de Vall de Núria, amb tots els membres del programa i algun dels col·laboradors.

Si voleu viure el programa de Vall de Núria i saber com podeu aconseguir els dos forfets amb l’autocar i cremallera inclosos, escolteu La primera hora de dilluns a divendres, de 6 a 11 h.

Cada dia, quan acabi el programa, trucarem als afortunats. Hi ha temps per participar-hi fins al dilluns 27 de gener.

Tots cap a Vall de Núria, amb el patrocini del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Diputació de Girona.

 

Informació i condicions:

Tots els oients premiats (inclosos els acompanyants), hauran de comunicar el seu nom complet i el del seu acompanyant, amb els dos DNIs i com a mínim un telèfon de contacte a esquiada105@gmail.com, abans del 14 de gener a les 12 h, per tramitar les assegurances corresponents.

La sortida de l’autocar de RAC105 es farà des de la plaça Francesc Macià de Barcelona, el divendres 31 de gener a les 5 del matí. Per això, l’hora de convocatòria és a les 4.45 h al mateix punt. Arribaran a l’estació de Ribes-Enllaç de Ribes de Freser.

Els oients que no pugin amb l’autocar, queden convocats a les 6.50 h a l’estació de Ribes-Enllaç per pujar tots plegats a Núria amb el cremallera. No hi haurà cap altre horari per pujar amb l’equip de RAC105.

La tornada serà a les 16.30 h des del mateix punt de Vall de Núria on s’ha arribat al matí (al punt d’inici del tren cremallera) per baixar amb l’autocar fins a la plaça Francesc Macià de Barcelona.

Es demana màxima puntualitat, tant al cremallera com a l’autocar, ja que en cap cas es retardaran les sortides de l’autocar.

L’emissora no facilitarà el material d’esquí als oients.

Només tindran dret a forfets gratuïts els oients que assisteixin al programa i estiguin acreditats a la llista de guanyadors i s’hi identifiquin.

Els oients més petits de 18 anys han de venir sempre amb el seu pare, mare o tutor legal. En cas que l’acompanyant no sigui una d’aquestes tres persones esmentades, s’haurà de presentar per escrit l’autorització del pare, mare o tutor legal per tal que pugui venir i participar-hi sota la responsabilitat de l’adult que l’acompanyi.

Notícia

20 Gener 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant