La primera actuació de Stay Homas fora de la terrassa

El grup va assistir a la gala 10 d’‘Operación Triunfo’

Aquest dimecres ha tornat Operación Triunfo 2020 després d’uns mesos de confinament dels participants. Una de les grans actuacions de la nit ha estat la dels Stay Homas, que han cantat per primera vegada en públic, fora de la terrassa del seu pis de Barcelona.

 

Stay Homas s’ha convertit en un dels grups indispensables durant aquest confinament. Tot va començar com un passatemps de tres amics, Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet, que es van trobar convivint junts les 24 hores del dia sense poder sortir de casa.

Tots tres formen part de grups de renom a casa nostra; el Klaus és el trompetista de Buhos, Nil Moliner i Horny Section, el Guillem és trombonista i cantat a Doctor Prats, i el Rai forma part de Buhos i de la banda de Nil Moliner tocant el baix.

Els tres músics han estat component una cançó pràcticament cada dia durant els primers mesos del confinament i les han compartit a través de les xarxes socials. En poc temps han guanyat una gran popularitat, no només a Catalunya, sinó que han traspassat totes les fronteres.

En moltes de les cançons han comptat amb la col·laboració de diferents artistes, com Oques Grasses, Macaco, Judit Neddermann i Pablo Alborán, amb qui també han col·laborat en un tema propi de l’artista.

A més, fa pocs dies Michael Bublé va fer una versió d’una de les seves propostes més virals, Stay Homa.

Els Stay Homas ja comencen a tenir les primeres dates de concerts i les entrades estan volant. De fet, les entrades per al primer concert que van fer públic, a la Sala Apolo de Barcelona, van durar poc més de 15 minuts.

Notícia

21 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant