La gran actuació de BTS al programa ‘America’s got talent’ 2020

El grup sud-coreà ha interpretat el seu èxit ‘Dynamite’

Aquesta matinada, la banda sud-coreana BTS ha interpretat el seu gran èxit Dynamite al popular programa America’s got talent (AGT).

L’actuació s’ha gravat anteriorment a Everland, un dels parcs d’atraccions més importants de Corea del Sud, situat a Yongin. L’estètica de l’entorn recorda als Estats Units dels anys 50 i 60, amb cafeteries i cotxes de l’època.

És la quinzena temporada d’AGT, un programa de la cadena de televisió nord-americana NBC que té un gran èxit des de l’inici.

BTS, un fenomen global

Fa uns anys parlar de K-pop era una cosa molt poc habitual, i encara més sentir artistes d’aquest gènere musical a les emissores de ràdio del país, però en els últims anys ha aterrat amb força al món occidental.

Els BTS fa anys que són unes superestrelles a l’Àsia i la seva fama ja es comença a expandir per tot el món. Amb el seu nou tema, titulat Dynamite, cançó que pots escoltar a RAC105, han aconseguit atraure l’atenció de tots els mitjans internacionals.

És la primera cançó íntegrament en anglès i amb què han aconseguit ser la primera banda coreana d’arribar a la primera posició de Billboard, la llista més important dels Estats Units i una de les més importants del món.

Fa pocs dies es van fer els premis MTV VMAs i la banda en va aconseguir quatre: a millor artista pop, millor artista K-pop, millor grup i millor coreografia. A més, van fer una actuació molt celebrada pels fans.

Haurem d’estar pendents de què passa amb els BTS, però tot apunta que el seu èxit no acabarà aquí i que han arribat al nostre país per quedar-s’hi.

 

Notícia

17 Setembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant