La filla de Jennifer Lopez, Emme, ha parlat sobre la seva actuació a la mitja part de la Super Bowl 2020.

També ha parlat del seu nou llibre per a nens, Lord help me

La filla de Jennifer Lopez, Emme, ha fet una entrevista a la revista People en què ha parlat sobre la seva actuació a la mitja part de la Super Bowl, juntament amb la seva mare.

Emme Muñiz Lopez, de només 12 anys, va cantar una barreja entre Let’s get loud, una de les cançons més icòniques de Lopez, i Born in the USA, de Bruce Springsteen, davant de milions de persones, però semblava molt tranquil·la, i avui hem sabut per què.

“Simplement no m’ho penso gaire: pujo a l’escenari i ho faig”. Amb aquestes paraules ha respost a la pregunta del periodista sobre aquest gran moment.

Però aquest no era l’objectiu de l’entrevista. La filla de J.Lo hi ha anat a fer promoció del seu primer llibre infantil, titulat Lord help me.

El llibre, que es publica el 29 de setembre, és de pregàries, i Emme pretén que serveixi perquèels nens siguin capaços de pregar, compartir-lo i difondre el poder de l’oració després de llegir-lo”.

Però no només hi ha oració; també hi ha diverses il·lustracions de diferents animals. Sobre això, Emme ha dit: “El meu animal preferit és el peresós; amb els beneficis del llibre vull fer donacions a organitzacions que construeixin santuaris per als peresosos”.

A la pregunta de què pensen els seus pares i el seu germà de tot plegat ha contestat que “tots estan molt orgullosos de mi”.

Potser estem davant d’una nova escriptora d’èxit; ves a saber.

Notícia

24 Setembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant