La felicitació de Victoria Beckham a Mel C que revoluciona les xarxes

La felicitació de Victoria Beckham a Mel C que revoluciona les xarxes

Mel C, l’Spice Girl esportista, ha fet 47 anys

Les Spice Girls van ser un dels grups femenins més importants de tots els temps, amb milions de seguidors a tot el món. La seva dissolució, el 2001, va agafar desprevinguts els fans, que des de llavors no paren de demanar que tornin.

Una de les components del grup, Mel C, més coneguda com a Spice Girl esportista, ha fet 47 anys, i Victoria Beckham no ha deixat passar l’oportunitat de felicitar-la a les xarxes socials amb una imatge de totes dues en l’època de les Spice Girls.

La imatge va acompanyada del test “Felicitats a la meravellosa Mel C. Brindem per tots els records increïbles juntes!”.

La publicació arriba en un moment en què els rumors del possible retorn de la banda estan més vius que mai, ja que aquest 2021 farà 25 anys que es va presentar la banda al món amb la cançó Wannabe .

De fet, fa poc Mel C va fer unes declaracions a la revisat You en què assegurava que tenen un grup de WhatsApp i estan parlant sobre el possible retrobament per celebrar aquest 25è aniversari. I va afegir: “Tornar no només és ajuntar-nos totes cinc, que és genial, també és tornar a sentir aquelles emocions que teníem quan estàvem juntes”.

Haurem d’esperar per veure si aquest retrobament finalment es fa realitat.

La felicitació de Victoria Beckham a Mel C que revoluciona les xarxes

Notícia

13 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant