La doble d’Ariana Grande que s’ha fet famosa a les xarxes

La mateixa Ariana Grande n’ha parlat

Són moltes les persones que volen imitar a famosos, alguns amb poca gràcia i altres, com es el cas d’aquesta imitadora, amb molt encert.

Es diu Niemann i és una “influencer” de 15 anys de California. Segons explica ella mateixa, des de fa anys tothom li diu que s’assembla molt a Ariana Grande i ha decidit accentuar-ho maquillant-se com ella fins a aconseguir aquest espectacular resultat.

 

View this post on Instagram

 

Why’d u have to be so cute? ♡

A post shared by ♡ 𝒫𝒶𝒾𝑔𝑒 ♡ (@paigeniemann) on

Com que s’assemblava tant a l’artista, Niemann va veure com els seguidors del seu compte d’instagram només feien que créixer, però tot va esclatar quan va arribar Tik Tok, la xarxa social de moda entre els adolescents.

La gran majoria d’usuaris de Tik Tok fan vídeos curts ballant o fent playback sobre cançons. Evidentment, Niemann interpreta cançons o frases d’Ariana Grande, i això ha fet que aconsegueixi una gran popularitat.

La mateixa Ariana Grande n’ha parlat

Pel que sembla la mateixa cantant s’ha trobat per casualitat la seva doble i, pel que sembla, no li ha acabat de convèncer ja que, tot i que no sol fer cap comentari a les xarxes socials, aquest cop ha fet una excepció.

“Em pregunto perquè ha utilitzat la veu / diàleg del gat. Estic segura que ella es una persona molt dolça de veritat! Però definitivament, es molt estrany veure com la gent mescla els dos mons”

 

 

Notícia

27 Novembre 2019

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant