Kesha estrena un podcast sobre fenòmens paranormals

Kesha estrena un podcast sobre fenòmens paranormals

Avui a ‘La primera hora’ han parlat del nou podcast de l’artista.

La cantant Kesha ha anunciat que aquest divendres estrenarà el seu podcast Kesha and the creepies. Som davant de la nova Iker Jimenez, però com a mínim ella té talent i canta.

Fins i tot ha llançat un tràiler:

Kesha and the creepies seria, traduït, Kesha i els horripilants. En aquest espai, la cantant farà entrevistes a personatges que explicaran les seves experiències sobrenaturals, coses ocultes, misteris, llegendes urbanes i moltes coses més.

El primer convidat serà el cantant Alice Cooper, que explicarà algunes de les seves experiències, però hi ha una llarga llista de noms que aniran desfilant per aquest nou programa. A mi no m’agradaria anar de convidat a un programa que tingués com a nom el nom de la presentadora i els horripilants…

La cantant californiana fa molts anys que es mou en el show business, i segur que ho farà d’allò més bé. De fet, mentre esperem el primer episodi del podcast, podem escoltar el tema Tik tok, de l’any 2009, que va ser una mica sobrenatural... ja que va ser una mica premonitori de la xarxa social.

 

 

Kesha estrena un podcast sobre fenòmens paranormals

Notícia

17 Novembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant