Katy Perry publicarà un documental de la seva vida

S'ha inspirat amb Taylor Swift

Últimament Katy Perry és notícia per molts motius. Fa pocs dies va treure un disc nou titulat Smile i també ha sigut mare de la seva primera filla, la Daisy, amb Orlando Bloom.

Ara torna a ser notícia perquè prepara un documental que parlarà de la seva vida. L’artista ha explicat que està acumulant material audiovisual des del 2017, moment en què va fer una gira mundial per promocionar el disc Witness.

En unes declaracions al diari Daily Star, ha dit que vol fer un documental que ensenyi els aspectes més professionals, però també part de la seva vida privada. Ha afegit que s’ha inspirat en altres artistes que han fet el mateix, com la seva rival Taylor Swift, amb qui sembla que, després d’anys de retrets, han aconseguit ser amigues.

Ja se n’han preparat cinc capítols, però amb la gran quantitat d’imatges que té, podrien arribar a ser-ne vuit, nou o deu.

‘Miss Americana’, el documental de Taylor Swift, ha estat un èxit

El 23 de gener d’aquest any, Taylor Swift va presentar Miss Americana al festival de cinema de Sundance, amb una gran acceptació per part del públic. Uns dies més tard, el 31 de gener, s’estrenava a Netflix i va ser un èxit.

La crítica l’ha definit com una pel·lícula íntima, empoderadora , genuïna i divertida. Es pot veure la vida i la carrera de Swift, inclosa la realització del seu setè àlbum d’estudi, Lover.

 

Notícia

10 Setembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant