Katy Perry publica ‘Daisies’, la seva nova cançó

Katy Perry ha estrenat avui una nova cançó. Es tracta de Daisies, l’avançament i primer senzill del que serà el seu cinquè disc d’estudi, que es publicarà el 14 d’agost.
És una cançó que parla de superació, de perseguir somnis. L’artista la va escriure fa pocs mesos, abans de la crisi del coronavirus, tot i que el seu missatge de resiliència es pot adaptar perfectament a la situació que estem vivint.

Al videoclip, Katy Perry apareix més natural que mai, lluint el seu avançat estat de gestació, vestida amb camisa de dormir i bata, i envoltada de margarides en un entorn molt bucòlic. Res a veure amb les grans produccions d’etapes anteriors en què l’excés de color i els artificis eren els protagonistes.

En els darrers dies hi ha hagut una gran quantitat de rumors sobre la col·laboració de Taylor Swift en aquesta cançó, ara que les artistes tornen a ser amigues, i l’any passat ja es van deixar veure juntes en el videoclip del tema You need to calm down de Swift. De moment, no n’hi ha rastre a la nova cançó, però no es descarta que així sigui més endavant, ja que s’esperen altres senzills d’aquest nou treball.

Pel que fa al so del tema ha estat produït per The Monsters & The Stragberz, que ha treballat amb Dua Lipa, Maroon 5, Ellie Goulding, Zara Larsson, entre d’altres.

 

 

 

Notícia

15 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant