Katy Perry comparteix un avançament d’‘Electric’, la cançó dels 25 anys de Pokémon

Katy Perry comparteix un avançament d’‘Electric’, la cançó dels 25 anys de Pokémon

Katy Perry ha tingut un 2020 mogut en l’àmbit musical i personal. A finals d’agost va ser mare per primera vegada, de la seva filla Daisy Dove, al costat d’Orlando Bloom, i el mateix dia sortia el seu nou disc, Smile. A més, l’hem pogut veure col·laborar al costat d’Aitana i Tiesto amb el remix de Resilient.

L’entrada al 2021 també pinta mogut per a Perry, que avui, a més de felicitar el seu marit a les xarxes socials, ha compartit un avançament de la cançó ‘Electric’.

Es tracta de la cançó dels 25 anys del joc de Nintendo Pokémon.

Al vídeo podem veure una Pokeball avançant per un camí d’obstacles fins a arribar a empènyer un peluix de Pikachu, que arriba al que sembla una discoteca amb un cartell lluminós que posa “Katy Perry & Pokémon”. L’acció continua posant en marxa un vinil i podem sentir només la paraula ‘Electric’.

El vídeo va acompanyat d’un text on posa: “El lloc on vas estar afecta directament el lloc on et trobes ara. El que ve… no em puc creure que estigués canviant els meus Pokémon a l’hora del pati de l’institut i ara formi part de la celebració del seu vint-i-cinquè aniversari. Diguem que em sento molt ‘Elèctric’ amb això”.

No sabem gaires coses sobre el que tenen preparat per celebrar aquest quart de segle, però pel que han declarat a la revista People, no serà només una interpretació musical, sinó que es tractarà d’un espectacle per commemorar l’aniversari.

Katy Perry comparteix un avançament d’‘Electric’, la cançó dels 25 anys de Pokémon

Notícia

13 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant