Katy Perry, Aitana i DJ Tïesto publiquen el videoclip de ‘Resilient’

Feia dies que a les xarxes socials corria el rumor de que Aitana podia col·laborar amb Katy Perry i finalment els rumors s’han confirmat. I no només ho ha fet amb Perry, sinó que la col·laboració és a tres; també hi participa DJ Tïesto.

Una cançó de la que avui presenten el videoclip. 

Es tracta d’una versió de la cançó ‘Resilient’ del nou àlbum de Katy Perry titulat ‘Smile’. D’aquesta manera la catalana fa el salt als EUA i segueix ampliant les col·laboracions amb artistes internacionals.

La mateixa artista ha compartit el videoclip a les seves xarxes socials dient que ‘Espero que aquesta nova versió de ‘Resilient’ brindi un moment de felicitat per totes les persones que es troben davant d’un desafiament a les seves vides, ja sigui gran o petit. Aneu a veure el videoclip al canal de Youtube de Katy’.

Katy Perry també ho ha compartit a les xarxes amb un gran ‘SORPESSSA!’ en castellà, per afegir ‘Sé que ha estat un any desafiant, però m’ha mostrat la definició de la paraula ‘Resilient”.

A més, Aitana ha també ha fet una publicació en anglès al seu Twitter  en la que fa referència a la de Perry: ‘He sigut una gran fan tota la meva vida i encara no em crec que estigui publicant aquest Remix amb tu i amb Tïesto. Moltes gràcies Katy Perry’

Per part seva, Tïesto també l’ha compartit animant als seus fans a veure el videoclip del seu ‘Remix’.

Aitana prepara nou disc

La catalana està imparable, després de sortir d'”Operación Triunfo” no ha parat de treure nous temes i ara ja prepara el seu segon disc que surt el proper 11 de desembre, es titularà ’11 razones’ i del que ja coneixem la portada i el títol de les cançons que formaran part d’aquest treball.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax)

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax)

Notícia

17 Novembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant