Justin Timberlake i Jessica Biel confirmen ara que van ser pares del seu segon fill a l’estiu

També n’han revelat el nom, es diu Phineas

Justin Timberlake ha estat al programa The Ellen DeGeneres Show i ha confirmat que ell i la seva dona, Jessica Biel, també actriu, van ser pares del seu segon fill a l’estiu. Durant l’entrevista el cantant i actor també ha desvelat el nom del seu fill: “El bebè va néixer a l’estiu i es diu Phineas”.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Ellen DeGenders li ha deixat anar: “Ets pare de nou! Tens un nen petit!” i ha explicat com l’hi va comunicar fa uns dies: “Crec que estàvem parlant per FaceTime i vas dir: ‘Vols saber un secret?’ i després Jessica va entrar a l’habitació i tu li vas posar la mà sobre la panxa.”

Justin Timberlake i Jessica Biel han pogut portat l’embaràs i el part en secret gràcies al confinament que van fer a la seva finca de Montana.

També ha parlat de com està sent criar dos fills, ja que fa cinc anys van ser pares de Silas. “És increïble i molt maco. Ningú dorm. Estem emocionats i no podríem ser més feliços”.

I ha fet broma dient que Silas “està molt emocionat, ja que Phin encara no pot caminar ni perseguir-lo”.

Però tot i els esforços que ha fet la parella per amagar aquesta notícia, al setembre ja hi començava a haver rumors. De fet, va ser a un excompany de Timberlake a *NSYNC, Lance Bass, a qui se li va escapar en una entrevista feta a Entretainment tonight.

Notícia

18 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant