Justin Bieber comença a vendre marihuana

Justin Bieber comença a vendre marihuana

A molts països del món la marihuana és legal, i molts empresaris han vist una oportunitat de negoci. Justin Bieber, a més de cantant, té tota mena de negocis i no ha volgut deixar passar l’oportunitat d’invertir en un sector que està a l’alça a molts estats dels EUA i el Canadà. 

A més, el cantant ha declarat moltes vegades que és consumidor habitual d’aquesta substància. Fa uns dies confessava a la revista Vogue: “Amb l’herba em feia la sensació que els altres em volien fer sentir malament per gaudir-la, però ara he trobat un lloc a la meva vida per als productes de l’herba que han estat beneficiosos per a mi com a ésser humà”.

Ara s’ha ajuntat amb l’empresa Palms per treure Peaches Pre-Rolls by Palms. Es tracta de tota mena de productes derivats d’aquesta substància, entre els quals podem trobar porros, ja fets, o un encenedor, tot amb el logotip de Peaches.

El canadenc ha dit que vol lluitar contra el mal nom que té la marihuana i promoure’n el consum moderat. Amb els beneficis també donarà suport a l’associació Veterans Walk and Talk, que ajuda a superar els traumes dels soldats veterans amb aquesta substància, i a Last Prisioner Project, una ONG que lluita per eliminar o rebaixar les condemnes relacionades amb el cànnabis.

Justin Bieber comença a vendre marihuana

Cap de setmana

5 Octubre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant