John Legend, Pink i Demi Lovato, entre d’altres, reaccionen a l’assalt al Capitoli dels EUA

Durant ahir a la tarda i aquesta matinada s’han viscut moments molt tensos als EUA. Milers de manifestants favorables a Trump han assaltat el Capitoli i la policia ha hagut de desallotjar la zona, fet que ha causat quatre morts i més de cinquanta detinguts. Si pensàvem que aquest 2021 seria més tranquil, de moment, ens equivocàvem.

Aquests fets han aixecat moltes reaccions a les xarxes i els artistes també han fet sentir la seva veu. Una ha estat la de la cantant Pink.

“Com a ciutadana dels Estats Units, filla de dos veterans i germana d’un altre, m’avergonyeixo del que està passant a Washington. Hipocresia i vergonya. Ovelles hipòcrites antipatriotes bevent verí Kool-Aid. Aquest és un dia trist pels Estats Units.”

John Legend també hi ha volgut dir la seva.

“Qualsevol persona que hagi votat per aquest tràgic desastre narcisista de merda de president, és responsable d’això d’avui. Ell t’ha mostrat exactament qui era tot aquest temps. Tot i així li vas donar suport. Ets còmplice de l’intent de destrucció del país. No ets un patriota.”

També hi ha qui ha aprofitat el moment per incentivar la creativitat i fer música nova. Demi Lovato ha dit que s’està “a l’estudi treballant en alguna cosa especial després de l’assalt d’avui a la democràcia.”

Dua Lipa ha compartit a Instagram algunes impressions de pantalla de tuits com aquest de Brian Tyler Cohen, en què diu que “La policia va llançar gasos lacrimògens a manifestants demòcrates i pacífics perquè Trump pogués aguantar una Bíblia per les càmeres. Però els manifestants pro-Trump han pogut traspassar l’edifici del Capitoli dels Estats Units sense una sola bola de pebre.” I afegeix: “és curiós com funciona”.

El raper 50cent també ha publicat un tuit en què es poden veure les forces armades al Capitoli amb el títol: “No cal que digui res més”.

Fins i tot Cardi B, molt crítica amb Trump durant la campanya electoral, s’ha afegit a les protestes.

 

“La ironia és molt divertida… No eren les persones que demanaven justícia a l’estiu? I ara?… Deixeu-me mirar.”

 

Notícia

7 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant