Lady Gaga, Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Jon Bon Jovi i Demi Lovato a l’especial inaugural de Joe Biden ‘Celebrating America’ presentat per Tom Hanks

L’equip de Joe Biden prepara un especial de televisió en horari de màxima audiència titulat Celebrating America que es retransmetrà a través de diverses cadenes de televisió el 20 de gener, el mateix dia de la presa de possessió.

L’especial, de 90 minuts, estarà presentat per Tom Hanks i comptarà amb grans artistes del món de la música com ara Justin Timberlake, Jon Bon Jovi i Demi Lovato, entre d’altres.

Una de les primeres a anunciar-ho ha estat Demi Lovato que ha compartit la foto del cartell amb el text: “Em sento molt honrada d’anunciar que m’uneixo a Joe Biden i Kamala Harris i el seu esdeveniment especial ‘Celebrating America’ del 20 de gener a les 8:30 pm ET/PT. Em vaig quedar sense paraules quan m’ho van demanar!”

Justin Timberlake ha compartit fragments del moment de creació d’una de les seves últimes cançons Better Days amb el text: “Aquesta cançó va ser la nostra manera d’animar tothom a mantenir l’esperança i continuar treballant per un futur millor. Em sento honrat d’anunciar que la cantarem el dia de la inauguració.”

(ACTUALITZACIÓ 14/01)

Lady Gaga i Jennifer Lopez també actuaran al programa especial.

De fet, Lady Gaga serà l’encarregada de cantar l’himne Nacional. 

El president electe Joe Biden i la vicepresidenta electa Kamala Harris també formaran part d’aquest especial, segons informa Variety, i parlaran sobre la diversitat i el talent dels Estats Units.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Joe Biden (@joebiden)

Està previst que durant els propers dies s’anunciïn més artistes que formaran part d’aquest programa especial que es podrà veure per ABC, NBC, CBS, MSNMBC i CNN, a més de Twitter, Twitch, Youtube, Facebook i Amazon Prime. Entre aquestes cadenes no hi figura FOX.

L’espectacle serà principalment virtual per evitar contagis. Segons ha declarat Tony Allen, director executiu del Comitè d’Inauguració Presidencial “Aquesta inauguració presenta l’oportunitat única de destacar la resistència i l’esperit dels Estats Units”.

Notícia

14 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant