Jennifer Lopez té una trobada amb Billie Eilish i acaba amb llàgrimes

Ho ha explicat al podcast de Big Cat

Jennifer Lopez és una de les artistes més importants de tots els temps, però sembla que tenir milions de fans arreu del món no li impedeix posar-se al seu lloc. La cantant s’ha declarat fan de Billie Eilish i ha dit que n’està enamorada.

En una entrevista al podcast de Big Cat ha explicat una trobada que van tenir ella i la seva filla Emme amb la cantant. “Vaig veure la meva filla completament al·lucinada amb Billie Eilish. Vam entrar en una habitació després del concert i la meva filla la va veure venir i es va tapar la boca amb les mans. La vaig mirar i li vaig preguntar: “què et passa?”. Plorava perquè idolatra aquesta noia. Per la raó que sigui, connecta amb les seves lletres i cançons i, a més, li encanta el seu estil.”

A banda d’això, també ha explicat que veure la reacció que va tenir la seva filla “ha fet que apreciï més els meus fans, si es pot. El que va fer Billie per la meva filla va ser com si es tanqués el circuit que es retroalimenta. Gràcies, Billie. T’estimem”.

De fet, no és la primera vegada que JLo diu públicament que li agrada Billie Eilish, sense anar més lluny, fa pocs dies publicava un vídeo en què de fons sonava una cançó de l’artista.

Pots recuperar tota l’entrevista.

Notícia

3 Setembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant